Inventum keukenweegschaal WS330


Inventum keukenweegschaal WS330 online kopen


33,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 7 webshops


 • Bezorging door: PostNL, BCC bezorgservice
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Vandaag besteld, morgen in huis
  € 33,95

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Voor 23.00 uur besteld, morgen in huis
  € 39,99 € 33,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 39,95 € 33,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 33,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis bezorging vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 21:00 besteld volgende dag in huis
  € 39,99 € 33,95

 • Bezorging door: Kuehne+Nagel, UPS, DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Binnen 2 werkdagen
  € 39,99 € 36,54

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 39,00 € 36,89


Inventum keukenweegschaal WS330 online

De Inventum keukenweegschaal WS330 heeft een weegvermogen van maximaal 5 kilo, een schaalverdeling per gram en een handige doorweegfunctie. Met de tiptoetsen kun je de maateenheid eenvoudig wijzigen. Het gewicht wordt digitaal weergegeven. De weegschaal is voorzien van een handige kookwekkerfunctie en anti-vingerafdruk coating. De keukenweegschaal schakelt na 60 seconden automatisch uit, om batter

 

Omschrijving van Kijkshop

Aan/uitschakelaar: True. Breedte: 170. Automatisch uitschakelen: True. Diepte: 240. Hoogte: 25. LED backlight: True. Materiaal: RVS. Kleur: RVS. Nauwkeurigheid: 1. Aantal per pallet: 360. Beeldscherm: LCD. Soort: Electronisch. Makkelijk schoon te maken: True. Soort bediening: Sensor. Weegt tot: 5. Digit afmeting: 18. Meegeleverde kom: False. Backlight-kleur: Blue. Ondersteund aantal accu's/batterijen: 3. Beeldscherm type: LCD. Type accu/batterij: AAA. Accu/Batterij voltage: 1.5. Tarra gewicht functie: True. Incl. batterijen: True. Ophanglus: True. Eenheid: g,oz,ml,fl oz. Hoeveelheid per transportverpakking: 4. Hoge precisie: True

 

Omschrijving van Expert

De Inventum keukenweegschaal WS330 heeft een weegvermogen van maximaal 5 kilo, een schaalverdeling per gram en een handige doorweegfunctie. Met de tiptoetsen kunt u de maateenheid eenvoudig wijzigen. Het gewicht wordt digitaal weergegeven. De weegschaal is voorzien van een handige kookwekkerfunctie en anti-vingerafdruk coating. De keukenweegschaal schakelt na 60 seconde automatisch uit, om batterijen te besparen. Hij heeft een roestvrijstalen weegoppervlak en een handige opbergbeugel. Blauw verlicht LCD display geeft het gewicht weer.

 

Omschrijving van Media markt

De Inventum WS330 keukenweegschaal weegt tot een maximaal gewicht van 5 kg, tot op de gram nauwkeurig. De keukenweegschaal beschikt over een kookwekker die u op de seconde na kunt instellen en over een handig ophangbeugel. Het weegplateau heeft een groot LCD display en de weegschaal is eenvoudig te bedienen via de tiptoetsen. Dankzij de doorweegfunctie kunt u ingrediënten met verpakking of in een bakje wegen.

 

Omschrijving van Blokker

De Inventum digitale keukenweegschaal WS330 heeft een weegvermogen van maximaal 5 kilo, een schaalverdeling per gram en een handige doorweegfunctie. De keukenweegschaal is voorzien van een anti-vingerafdruk coating.

 

Omschrijving van Vidaxl

De WS330 keukenweegschaal van Inventum heeft een eenvoudig maar stijlvol en compact ontwerp en een eenvoudig af te lezen LCD scherm. De Inventum keukenweegschaal WS335 heeft een weegvermogen van maximaal 5 kilo, een schaalverdeling per gram en een handige doorweegfunctie. Met de tiptoetsen kun je de maateenheid eenvoudig wijzigen. Het gewicht wordt digitaal weergegeven. De keukenweegschaal schakelt na 60 seconde automatisch uit, om batterijen te besparen. U kunt de weegschaal tevens handmatig uitschakelen door de TARE knop voor 2 seconden ingedrukt te houden.

 


Inventum keukenweegschaal WS330 kopen